Chiptuning stap-voor-stap

Klik op de rode ‘i’ in de rechterbovenhoek om video-instructies te ontvangen, of volg de volgende stappen:

  1. Kies uw auto in de filterlijst en klik op de offerteknop. Er opent zich een extra scherm waarop u de originele vermogen (PK), het gechiptunede vermogen (PK) en de koppelspecificaties (NM) kunt vinden.

2. Vul alstublieft het formulier onderaan in met alle details betreffende uw auto die nodig zijn voor de prijsbepaling. Als u de algemene voorwaarden accepteert, bevestig dit dan door dit aan te vinken.

3. Zodra u op ‘verzenden’ klikt, wordt er automatisch een e-mail naar ons verzonden. Ook kunt u aanvullende informatie toevoegen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op via het door u ingevulde telefoonnummer of e-mailadres om de offerte met u te bespreken.

4. Voordat het chiptunen begint, wordt er een elektronische diagnose uitgevoerd om eventuele motorische fouten en/of andere problemen op te sporen. De auto moet namelijk in perfecte staat verkeren voordat de chiptuning uitgevoerd kan worden.

5. Na deze check-up voeren we een testrit uit.

6. Als de testrit goed verloopt, is het tijd om de software uit te lezen en te herschrijven middels de voor uw ECU geschikte methode. Ieder type motor is op prestaties en veiligheid getest op een Dyno Powerbank om de perfecte balans te vinden. Uw software zal dezelfde parameters bevatten, en is dus geoptimaliseerd om een maximale vermogenswinst en veiligheid te behalen.

7. Nadat het chiptuningproces voltooid is volgt er een laatste rit om uw herboren auto uit te testen.

FAQ

FAQ (1)

EXPERIENCE THE POWER AND SHEER PLEASURE OF DRIVING!